Over ons

Dag,

Mijn naam is Reinanda Haverkamp-Groen. En ik ben echt een shetlandpony fan.

Mijn stal draagt de naam Stal de Groenkamp. En omdat ik ook erg geïnteresseerd ben in bloedlijnen, informatie delen en kleuren heb ik uiteindelijk een (zo vind ik dat zelf) prachtige website laten bouwen. Er gaat tijd inzitten om alles te vullen maar ik vind dat erg boeiend om te doen.

En toen kwam het bericht voorbij dat de eigenaren van Shetlandponyweb en Shetlandpony-market op zoek waren naar een nieuwe webbeheerder. Eigenlijk heb ik direct contact opgenomen met Hans Schouls. Na overleg zijn de rechten van deze beide sites door mij overgenomen.

En ook hier ben ik, samen met Justin Verver – mijn webbouwer, weer enthousiast aan begonnen. Justin vond het ook heel leuk werk. “Jij hebt altijd hele andere dingen dan ik normaal voorbij zie komen en dat vind ik mooi om te doen”.

We hebben hard gewerkt aan modernisering, aan de privacy en de uitstraling. Ik hoop dat u van deze beide sites gaat genieten en vooral veel gaat gebruiken. Van Shetlandponyweb wil ik echt een platform voor de shetlandpony wereld maken. Dus heeft u een link die interessant is voor deze site dan kunt u die, na het inloggen, zelf toevoegen of mij doorgeven. Market is ook gemoderniseerd. Er kunnen nu meer en betere foto’s op en de zoekfuncties zijn verbeterd. Als u een pony wilt verkopen of zoekt moet u ook inloggen. Dat is een betaald onderdeel.