May 50K

Wandelen voor het goede doel

MIjn naam is Lisa van Dam en samen met een vriendin, Michelle Spruijt wandelen wij in de maand mei met onze twee Shetland pony’s de MAY 50K. Wij zullen in de maand mei 50 kilometer met onze pony’s wandelen om geld op te halen voor het goede doel.

 Deze wandelingen kunnen gesteund worden door te doneren, het volledige bedrag van deze donaties gaat naar stichting MS research, met als doel: een MS-vrije wereld! 

Helaas kunnen wij van dichtbij meemaken wat MS met een mens en zijn/haar directe omgeving doet. 

Mochten mensen willen volgen hoeveel kilometer wij al gelopen hebben, in mei, dan kan dat uiteraard via de doneer pagina, daar zullen wij zo nu en dan updates plaatsen. Ook via onze social media kanalen, facebook & instagram: @our.shetland.adventures plaatsen wij regelmatig updates.

Onze doneerpagina: 

https://www.themay50k.nl/fundraisers/ourshetlandmswalk?fbclid=IwAR1X1EExFhTBGbNFxi0SprOcoZ-_1_yZQAyHFIH3Zuv0RfDzk6FzMcsorCI