31ste Nationale Keuring voor de Bonte Shetland Pony.

31ste Nationale Keuring voor de Bonte Shetland Pony.

22 juli 2023 te Kapel Avezaath 

Het keuringsseizoen, waar we allemaal weer naar uitzien, staat weer voor de deur. Zo ook de meest kleurrijke keuring, de bontenkeuring, al weer voor de 31ste keer gaan we die organiseren.

Alle bij het Nederlands Shetland Pony Stamboek geregistreerde bonte dieren zijn welkom.

Er zijn  rubrieken voor merrie- en hengstveulens, enters en tweneters en merries en ruinen van alle leeftijden Uiteraard vinden er kampioenschappen plaats en wordt de fraaiste getekende bonte weer gekozen. Voor de kinderen is er natuurlijk ook een extra rubriek met een aardigheidje.

Schrijft u ook in?  We hebben u hard nodig om voldoende pony’s te krijgen om dit mooie evenement in stand te houden.

U kunt opgeven via email: jessica_vdw@kleiterp.com of per post naar: Lage Aard 2a; 4854 NM Bavel. De sluitingsdatum is  maandag 26 juni. Het inschrijfgeld bedraagt EUR 6,= per pony. HET is voldoende de naam van de pony en het levensnummer door te mailen alsmede uw naam, woonplaats en vooral EMAILadres en mobiel nummer. Uiteraard is het ook prima een kopie van de BVI door de mailen of op te sturen. VERGEET NIET DE STOKMAAT van uw enter of twenter te vermelden, die mag u zelf meten. Bij de veulens ook graag aangeven: mini-kleine maat of overige maten. Deelnemers van 2022 ontvangen per mail een inschrijfformulier.

Het inschrijfgeld voor 9 juli 2023 overmaken op rekeningnummer NL 89ABNA 046.91.99.113 ten name van  R. van Raak onder vermelding van inschrijfgeld bontenkeuring 2023.

Donaties zijn hartelijk welkom. Het evenement moet zichzelf bekostigen, daarom kunnen we zonder uw hulp niet bestaan. Mogen we op u rekenen?

Vanaf een bedrag van € 10,= word u in de catalogus vermeld als rubriekssponsor. Of plaatst u liever een advertentie? En bent u deelnemer dan kunt u al een advertentie plaatsen voor de helft van het geld! Een hele pagina is 50 euro en een halve 30 euro, voor deelnemers de helft.

Voor meer informatie en sponsormogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met: Eva Boeren (06-29039460) of Ruud van Raak (06-12778167)  of Jessica van de Water (06-16742561) na 18 uur

Namens de organisatie: Ruud van Raak, Eva Broeren, Jessica van de Water