Jaarmarkt Chaam

Jaarmarkt Chaam

Op zondag 14 augustus 2022 vanaf half 10 wordt een grote Shetlandpony keuring gehouden op de terreinen van de Trouwe Kameraden bij de sportvelden aan de Gilzeweg in Chaam. Maar liefst 100 pony’s uit het hele land zijn ingeschreven om te strijden om het Algemeen Kampioenschap. Een ideaal moment om en de grote Jaarmarkt in Chaam te bezoeken en bij de allerkleinste pony’s te gaan kijken. Een prachtig dagje uit tijdens de zomervakantie. Jaarmarkt en ponykeuring zijn op loopafstand van elkaar (500 meter). De ponykeuring zal duren tot ca. 16 uur, de kantine is open en er wordt ook een loterij gehouden met fraaie prijzen.

Voor meer informatie: 0161-491214 (Sylvia en Marloes Leuris) of Ruud van Raak (06-12778167 of ruud67@ziggo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *