GROTE BRABANTSE HENGSTENSHOW

GROTE BRABANTSE HENGSTENSHOW

27 MAART 2022   13.30 UUR TOT 16.00 UUR

Manege de Pijnhorst-Bremhorst 6 Sint Oedenrode

Op zondag  27  maart 2022 wordt de grote Brabantse hengstenshow gehouden.  Dat gebeurt dat in het “paardendorp” bij uitstek, Sint Oedenrode. Vorig jaren was deze hengstenshow een groot succes door publiek, entourage en hengsten. Ook dit jaar worden er weer  40 hengsten verwacht. De 40 hengsten zijn van meer dan 26 hengstenhouders uit de regio, maar ook uit Limburg, Zeeland, Overijssel-Gelderland en zelfs 3 hengstenhouders uit België. Maar liefst hengsten van 8 verschillende rassen geven acte de présence. Uiteraard wordt de hoofdmoot gevormd door de Shetlanders, waarvan er maar liefst 27 in de baan verschijnen. Daarbij een flink aantal hengsten uit de nieuwe jaargang 2022, altijd weer interessant te zien hoe ze zich houden. Verder een breed palet van jong tot oud. Fijn dat we zo veel mogelijk publiek mogen verwelkomen en niet online, maar live de creme de la creme  kunnen aanschouwen en de merriehouders een keuze kunnen maken voor het seizoen 2022.

 De show wordt om 13.30 uur exact geopend door de 11-jarige Bibi Luiks met de top New Forest hengst Blue Forest Spotlight.  Daarna komen de 40 hengsten in 5 groepen voorbij.

! Uiteraard wordt gezorgd voor een perfecte ingerichte accommodatie en catering. Muziek ontbreekt zeker niet naast het nodige DJ werk om de hengsten optimaal te laten uitkomen. Tevens is er een loterij met schitterende prijzen. Ook is er een ruitershop aanwezig om uw spullen op orde te brengen voor 2022. De entree is ook nog eens gratis. En er is een springkussen, dus het hele gezin kan mee.

Kortom voor elk wat wils en voor niemand een reden om niet te komen!! De hengstenshow wordt gehouden bij manege de Pijnhorst aan het Bremhorst 6 in Sint Oedenrode en is goed bereikbaar vanaf de snelweg Eindhoven-Nijmegen, afslag Sint Oedenrode. De hengstenshow begint om 13.30 uur stipt

Voor meer informatie: Ruud van Raak: 06-12778167/ruud67@ziggo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *