Mini Shetland Pony Fokdag

Mini Shetland Pony Fokdag

ZATERDAG 16 JULI  in MANEGE RUST ROEST TE MAREN-KESSEL

Entree en parkeren is gratis!!           De fokdag begint om 09.00 u.

Voor de 35e keer ( het 7e lustrum!) organiseert het landelijk comité mini Shetland pony fokdag deze grootse fokdag voor de kleinste pony’s. Het moment om voor pony eigenaren om hun pony’s te laten wennen aan het nieuwe keuringsseizoen.

Met de traditionele onderdelen zoals prijzen voor alle kampioenen; beste jonge voorbrenger. Het is ook nu weer de moeite waard om te proberen met uw pony kampioen te worden. Maar lukt dat niet, niet getreurd. U bent zo wie zo in een excellent gezelschap met alle andere eigenaren, waarvan hun pony ook geen kampioen wordt. (dat kan er tenslotte maar één worden).Het blijft een supergezellige dag, waar u niet weg kunt blijven! We hopen op een grote opkomst, dus zegt het voort.

Inschrijfformulieren zijn aan te vragen via E: minifokdag@gmail.com

De inschrijvingen dienen ingestuurd te zijn voor vrijdag 17 juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *