Inlogproblemen Market

Inlogproblemen Market

Ik hoor van diverse mensen dat het inloggen bij Shetlandpony-market.com niet goed gaat. Het blijkt dat mensen Shetlandponyweb en Shetlandpony-market door elkaar halen. Het zijn twee zelfstandige sites en op allebei moet je inloggen als je wat wilt veranderen. Natuurlijk kun je op beide sites wel hetzelfde wachtwoord gebruiken.

Shetlandponyweb: zonder in te loggen kun je lekker snuffelen op de site. Wil je iets veranderen aan je eigen profiel dan moet je inloggen. Je ziet rechts bovenin “mijn account” staan. Daar kun je dan op klikken en inloggen. Vervolgens kun je je eigen voorkeuren instellen.

Shetlandpony-Market.com: zonder in te loggen kun je naar alle pony’s kijken. Wil je echter een advertentie plaatsen dan moet je inloggen. Rechtsboven staat “inloggen”. Als je bent ingelogd zie je rechts boven een klein paardenhoofdje. Als je daar op klikt kun je op “profiel” klikken en je eigen gegevens aanpassen, je kunt een foto plaatsen van een eigen pony zodat het paardenhoofdje in je eigen pony wijzigt. Als je op het paardenhoofdje klikt zie je ook staan “dashboard”. Als je daar op klikt ga je naar je advertenties en kun je die wijzigen, verwijderen enz.

Dan blijkt dat op Shetlandpony-market.com bij een aantal leden de wachtwoorden verdwijnen. Dat probleem hebben we gelukkig opgelost. Maar daar kunt u nog wel tegenaan lopen. Als dat gebeurt geeft u aan “wachtwoord vergeten”, u krijgt een herstelmail en kunt vervolgens hetzelfde wachtwoord weer opslaan. Als het goed is blijft dat nu bewaard. Als u geen herstelmail krijgt stuur dan een e-mail naar reinanda@degroenkamp.nl. Ik zal het dan handmatig voor u aanpassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *