Shetlandpony-market vernieuwd

Shetlandpony-market vernieuwd

Wij zijn vandaag bezig om de oude site te vervangen door de nieuwe site. Als het goed is hebben we alle actieve advertenties overgenomen. U kunt uw eigen gebruikersnaam invoeren en dan vragen om een nieuw wachtwoord. U ontvangt het wachtwoord per e-mail. Het lidmaatschap loopt over een jaar. Alle mensen die per januari betaald hebben ontvangen in december het betaalverzoek tot verlengingen. Alle deelnemers die gedurende het jaar lid zijn geworden ontvangen dat verzoek later. De site is gemoderniseerd, veilig gemaakt, heeft betere opties om foto’s te plaatsen en er zijn zoekregisters aan toegevoegd.

Volgend jaar kunt u uw hengst opgeven die bij u ter dekking staat. Ik krijgt altijd veel telefoontjes of ik weet waar een hengst is. Mensen hebben dan wel de naam van de hengst maar waar staat de hengst. Hier uw kans om reclame te maken voor uw hengst. Per hengst kost dat van mei tot en met september € 15,00

Ik ben trots op deze mooie verkoopsite voor Shetlandponies. Ik hoop dat u er veel gebruik van gaat maken. Want met elkaar kunnen we deze site ook in de lucht houden. Het lidmaatschap gaat € 20,00 per jaar kosten. Daar kunt u een jaar lang onbeperkt advertenties voor plaatsen. Marktplaats vraagt voor 1 advertentie (voor 4 weken plaatsing) € 30,00 dus u bent bij één pony al voordeliger uit.

Natuurlijk kan er iets niet goed overgeplaatst zijn. Aarzel dan niet mij te mailen op info@degroenkamp.nl of te bellen/appen op 06-23644062. Van onze kant zullen wij er alles aan proberen te doen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *