Zeeuwse dag van het Paard 2021

Zeeuwse dag van het Paard 2021

Eindelijk is het dan zover dat er groen licht gegeven is voor bepaalde evenementen, hieronder valt ook de Zeeuwse Dag van het Paard. Deze dag wordt gehouden op zaterdag 26 juni op het evenementen terrein Oosterland in Zeeland.
U kunt zich tot en met vrijdag 18 juni opgeven per mail bij Kittygroennsps.zeeland@gmail.com. Vermeld uw naam, woonplaats en email en vergeet vooral niet de naam van uw pony en het stamboeknummer of veulennummer te vermelden. Bij de veulens ook graag mini- kleine- midden- grote maat vermelden.
Het inschrijfgeld per pony bedraagt €6 en voor 18 juni overmaken op bankrekeningnummer NL06 RBRB 0778125777 t.n.v. Shetlandpony fokvereniging Zeeland ovv inschrijfgeld Zeeuwse Dag van het Paard 2021.
Het evenement moet zichzelf bekostigen en daarom zijn donaties van harte welkom. Ook kunt u voor €10 een rubriek sponsoren en wordt u vermeld in de catalogus als rubriekssponsor. Een advertentie plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. Een halve pagina €30 een hele pagina €50. De advertenties komen zowel in de catalogus van de Dag van het Zeeuwse paard als in de catalogus van de Premiekeuring Zeeland op 31 juli 2021.
We streven naar een aantal van 75 pony’s of meer om de fokdag te kunnen houden. Bij minder inschrijvingen is het voor ons niet rendabel om deze fokdag te organiseren
Deze dag zullen we ons uiteraard houden aan alle maatregelen en advies die het Kabinet voorschrijft.
We hopen u namens het bestuur van Zeeland deze dag te mogen verwelkomen en maken er een mooie dag van maar onthoudt “ Samen krijgen we corona eronder”

Foto: www.samanthafotografie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *