Shetlandkeuring jaarmarkt Chaam

Shetlandkeuring jaarmarkt Chaam

Na de succesvolle editie van 2019 gaan we weer een zomer Shetlandkeuring houden in Chaam. Op zondag 8 augustus 2021 is het zover. Op de prachtige terreinen van het Tuigpaardengala wordt dan een gezellige Shetlandkeuring gehouden. Alle trailers kunnen rond de ring geparkeerd, waardoor we een gezellige ambiance krijgen. De kantine is open en we maken er een leuke topdag van. U doet toch ook mee.
Het is de ideale oefendag voor de premiekeuring en u kunt rekenen op een gezellige ambiance en veel belangstelling. U kunt de inschrijvingen mailen (levensnummer en naam is genoeg).
IEDEREEN IS WELKOM UIT BINNEN EN BUITENLAND.
De sluitingsdatum voor inschrijving is uiterlijk 25 juli 2021. Bijschrijven is NIET toegestaan en de sluitingsdatum is hard. U mag ook een kopie van het BVI van de pony opsturen, wel bij de jeugd de maat vermelden. Ook bij de veulens aangeven mini, klein of overig.
Of per mail opgeven en bij de inschrijving vermelden: naam pony, geslacht, levensnummer, kleur, hoogte (jeugd ook zelf meten), en van de eigenaar naam, adres, telefoon en emailadres. AANVANG 10 uur
Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 per pony. Het inschrijfgeld voor 25 juli overmaken op rekeningnummer NL 89ABNA 046.91.99.113 ten name van R. van Raak onder vermelding van inschrijfgeld keuring Chaam 2021.
Informatie bij Miriam van den Broek: 06-18958281 opgeven bij email: miriam.vanzon@gmail.com of de.merel70@gmail.com of Ruud van Raak, tel. 06-12778167 , email: ruud67@ziggo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *