Anymal app

Anymal app

Thuis, onderweg of bij de dierenarts? Met de Anymal app heb je altijd en overal alle gegevens van je hobbydieren bij de hand. Je voert een geboorte, vaccinatie of behandeling snel en gemakkelijk in, zodat je administratie altijd up-to-date en goed terug te vinden is.

De Anymal app kan gebruikt worden rondom het gehele management van je pony, omdat je veel belangrijke gebeurtenissen kunt bijhouden. Om echt alles te kunnen regelen via Anymal hebben wij er dan ook voor gekozen om de koppeling met de overheid te maken. Hierdoor kan je binnenkort ook alles rondom I&R regelen via de app.

Om meer informatie hierover te geven is er op dinsdag 20 april een Webinar.
Er worden drie onderwerpen behandeld:

  • Ontwormen
  • vaccinatie
  • praktische tips I&R

Deze onderwerpen zullen gegeven worden door paardendierenarts Iris van Gulik, MSD dierenarts Toine Cruijsen en Harmke Schrijver van Horse and Habitat. Ons doel is om de paardeneigenaar de handvaten te geven om een 100% happy pony te hebben van veulen tot volwassen dier. Door bewustheid te creëren van wat nu eigenlijk het nut is van vaccineren, ontwormen en de nieuwe I&R regeling.

Klik op deze link om je voor het seminar in te schrijven:
https://eisma-media-groep.webinargeek.com/100-happy-leer-problemen-bij-je-paard-herkennen-en-voorkomen

Een uitleg over deze app kunt u in onderstaand filmpje zien.
https://youtu.be/qqbP9pU3DIc

info@any-mal.com | www.any-mal.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *