Shetlandponyweb vernieuwd

Shetlandponyweb vernieuwd

Zoals al te lezen was heb ik per 10 februari de websites Shetlandponyweb en Shetlandpony-market overgenomen van Hans Schouls. Achter de schermen is er al maanden gewerkt om twee mooie nieuwe sites te bouwen die voldoen aan de hedendaagse eisen. Mijn doel voor Shetlandponyweb is een laagdrempelig Shetland Pony Platform te maken. Dat kan en wil ik niet alleen doen! Het is juist de bedoeling dat met elkaar te doen. Zoveel mogelijk van de oude site is al overgezet. Vriendelijk verzoek om uw stalnaam te controleren of alles klopt. En wat niet klopt of wat u wilt toevoegen hoor ik graag! Shetlandpony-market moet koper en verkoper op het gebied van de Shetlandpony bij elkaar brengen. Die site heeft nog wat meer voeten in aarde maar zal snel volgen. Ook uw nieuwtjes, berichten hoor ik graag. Via uw eigen account kunt u ook veel zelf toevoegen.

2 Comments

 1. Hoi Reinanda ,
  Ik wil graag betalen voor een account én het plaatsen van advertenties.
  Inmiddels heb ik een account maar kan je bankgegevens én het benodigde te betalen bedrag niet vinden helaas.

  Groet
  E;ma v.d Zalm

  1. Dag Elma,

   Dit is fout gegaan. Ik heb je bericht helaas niet goed binnengekregen.
   Voor ponyweb kun je een account aanmaken zodat je je zoekgegevens kunt registreren en voorkeuren kunt opgeven.
   Voor shetlandpony-market.com moet je je wel registreren en betalen (kosten € 20,00 per jaar) en daar kun je advertenties bekijken en plaatsen.
   Maar…. dat is nu misschien voor jou te laat doorgegeven. Excuses hiervoor.
   Groet van Reinanda

Geef een antwoord

ajax-loader